Tävlingsbilder 2010

Många av fotografierna som finns här är tagna av Ginnie Palm, Johanna Friberg, Stefan Olsson, Lovisa Arvidsson, Anki Stråhle (är märkta) och således är det copyright på dessa.

 

101106 och 101117

Gyllene Tider och Rockbranglen

Jägersro 101017Mäster Avsadling Efter loppet Juan Pinto på ryggen Gyllene Tider Gyllene Tider Gyllene Tider Gyllene Tider i ledvolten Gyllene Gyllene i boxen innan färd ner till banan


Läget var som vi befarade, att Gyllene gått ur form och tycker det är dags för lite vintervila nu. Han har fortsatt tränat väldigt bra, men det är alltid svårt att avgöra med en sådan häst som har ett huvud som ignorerar kroppen. Det kommer inte ordentligt till ytan förrän det hela ställs på sin spets såsom i ett lopp.

Han gjorde det som vanligt bra, men fick en olycklig resa mestadelen av de 2400 m. När väl luckan uppenbarade sig hade han varken ork eller vilja att gå i den utan lunkade i mål som oplacerad i slutet av fältet.

Han kommer att stå kvar hos Ricky som sällskap till Rockbranglen som förhoppningvis ska ta över stafettpinnen ett tag. Hem kommer han i slutet av december.

 


1 Av 13 Next Image »
Tillbaka